kong restaurant paris trene styrke hjemme Nyhetsdøgnet 8. juli

Her er en oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
rosa moods of norway regnjakke nyheter

bunad gutt tromsø Illustrasjonsfoto.  rettslig klageinteresse borettshaver Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Troms

19:18

arbeidsledighet i norge i dag Tromsø: Mann (24) pågrepet etter en voldshendelse utenfor Nerstranda. Den andre parten (23) er bragt til Legevakta for nærmere konsultasjon som følge av hendelsen, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

18:25

sang si ja Senja: Politiet har kontrollert 56 bilførere for dokument og promille på Laukhella på Senja. Det var ingen overtredelser, melder politiet på Twitter.

04.29

california fire 2017 december Harstad: En bil har kjørt ut av veien på Kvæfjorseidet, skriver politiet på Twitter. Nødetatene på stedet, antakelig ingen personskade. Det er mistanke om promillekjøring, føreren er dermed pågrepet og fremstilles for blodprøve.

03.52

sklie til hagen Tromsø: En ung mann klarte ikke å etterkomme pålegg fra politiet om å holde seg borte fra ett av byens utesteder. Han returnerte et par ganger, og var til sjenanse for ordensvakter mfl. Politiet oppretter anmeldelse på mannen melder de på Twitter.

03.41

bahia feliz gran canaria Storfjord: En sjark har grunnstøtt i fjæra på Nordnes, skriver politiet på Twitter. Fører av båten opplyste til politiet at han hadde sovnet. Båtfører tas med til legevakt for blodprøve idet det mistenkes at han er alkoholpåvirket.

00.45

bershire hathaway joe eriser Harstad: Nødetatene rykket ut til Nordvikmyra etter innkommet melding om at en varebil hadde veltet utenfor veien. Sjåføren antakelig uskadet, men tas med til sykehus for sjekk, skriver politiet på Twitter.

Finnmark

05.12

når kan barn bestemme hvor de vil bo Hånningsvåg: Melding om slåssing utenfor et utested, skriver politiet på Twitter. Da politiet kom var det hele over. Ingen var skadet og den ene part forlatt stedet.

05.06

sol kari terjesen Alta: Melding om bråk på privat adresse, opplyser politiet på Twitter. Viser seg å være et par som kranglet svært høylytt, slik at det er til sjenanse for naboer som ikke får nattero. Paret dempet seg etter besøk av politiet.

04.57

processione di pasqua il 16 aprile ragusa Alta: En beruset person sovnet av på et utested, opplyser politiet på Twitter. Når han våknet oppdaget ha at han var fratatt sin mobiltelefon. Ukjent gjerningsmann og fikk beskjed om å anmelde tyveriet over nett.

04.54

hvordan velge sunn tapas Hasvik: Politiet fikk melding om ordensforstyrrelse ,det var tilløp til slåssing. Det hele løste seg uten politiets tilstedeværelse. Da den som var mest utagerende dro fra stedet, skriver de på Twitter.

04.44

marcus og martinus sang ekko Vadsø: Melding om krangling mellom to menn i Havnegata. Politiet til stedet og det hele løste seg. Der dro hver til sitt, opplyser de på Twitter.

03.21

sidevegger til paviljong Alta: Melding om feststøy fra en privat adresse i Bossekop. Politiet var på stedet og gav eieren pålegg om å avslutte festen. Dette skriver politiet på Twitter.

03.18

democratic party abortion Vadsø: Melding om en konflikt mellom et par på et utested. Det hele ordnet seg og paret tok kveld, skriver politiet på Twitter.

Nordland

08.43

tagged official site Bodø: En person pågrepet for skadeverk og trusler i nat, opplyse politiet på Twitter.

05.05

hoepp i foessn Sortland: Beruset dame gråter roper og skriker. Politi og ambulanse var opptatt en god stund før de ble frigitt og kunne kjøre til stedet. Damen ble kjørt til sykehus for undersøkelser. Politiet må følge grunnet damens atferd, opplyser politiet på Twitter.

05.01

mennesker respekt respekt Bodø: To voldshendelser i sentrum. De var til samme tid og geografisk like ved hverandre. Vi har snakket med vitner og kontroll på en mistenkt. Etterforsking iverksatt. En person til legevakt, men ble sjekket ut av ambulansen, opplyser politiet på Twitter.

04.59

utbrettsboeker med lyd Fauske: På en privatfest har en mann gått til angrep på en annen. Politiet til stedet. Forn avhørt, mistenkte bortvist fra stedet. Etterforsking iverksatt, skriver politiet på Twitter.

02.50

helt lik kryssord Mo i Rana: Personen som lørdag ettermiddag ble anmeldt for bæring av kniv er innbrakt fra utested grunnet beruselse. Settes i drukkenskapsarrest, skrier politiet på Twitter

02.51

føler på meg at det blir prematur fødsel Bodø: Vakter sliter med aggressiv gjest nekter å forlate utested i sentrum. Patruljen på stedet. Beruset og kranglete. Settes i drukkenskapsarrest, skriver politiet på Twitter.

01.48

rendtion meaning in hindi Gratangen: ATV kjørt i bergvegg i Laberg. Mindre skader på fører. Tatt hånd om av ambulanse. Politi på vei til stedet. Fører er beruset. Fremstilles for blodprøvetaking og avhøres. Sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

01.43

billedkunst i kristendommen Bodø sentrum: Ni gutter sitter fast i heis i boligkompleks. Heis åpnet av brannvesenet, alle i god behold, skriver politiet på Twitter.

Norge

09.03

avtale greencarrier vianor En mann i 20-årene ble funnet skadd etter at båten han kjørte krasjet inn i flytebrygger og en seilbåt i Kragerø i Telemark. Politiet mistenker ruspåvirkning, skriver NTB. paul mccartney news

08.19

oliver bingen radio En litauisk mann i 30-årene er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt utsatt for kraftig vold på Jessheim. Skriver NTB. lisa loven kongsli kjæreste

04.46

carissa green carpet 4l NTB opplyser at det har siden midnatt vært store problemer med å betale med bankkort flere steder i landet, ifølge VG.vernissage oslo 14 des

00.14

flybussen stavanger holdeplasser Skog- og lyngbrannen i Lindås utenfor Bergen er nå under kontroll. Brannvesenet og sivilforsvaret holder brannvakt gjennom natten. Det melder NTB. tidsepoker i norge

Verden

08.49

bøker gratis på nett En iransk tenåring er pågrepet etter å ha publisert flere dansevideoer på Instagram og fått titusenvis av følgere. Skriver NTB. arch linux wiki.

08.38

british council teens Dødstallet har steget til 65 etter at kraftig regnvær har utløst flommer og jordskred i Japan. Nå er det er en kamp mot klokken for å finne de minst 45 savnede, skriver NTB. drektighet hund 8 uker

07.33

gratis film på nett Dykkere har tatt seg inn i grotten i Thailand, med mål om å hente ut de tolv guttene og fotballtreneren deres. Den første gutten kan være ute allerede i kveld. daniel smith watercolors

07.48

sydvendt østfold as Tyrkiske myndigheter har beordret at mer enn 18.500 offentlig ansatte skal sparkes fra jobbene sine. Blant dem er politifolk, soldater og akademikere. Dette melder NTB. tu sone k ratt mp3 song

06.25

skai ai download USAs utenriksminister Mike Pompeo gjentar budskapet om at sanksjonene mot Nord-Korea opprettholdes inntil landet har gjennomført en fullstendig atomnedrustning, skriver NTB. gratis cv format 2014 download

04.00

varm unisex vinterjakker store stoerrellser Rapperen Del the Funky Homosapien falt ned fra scenen under Gorillaz' konsert på Roskilde-festivalen natt til søndag. Konserten ble derfor avbrutt, skriver NTB. nalini singh wiki

03.10

vonde ledd i fingrene Nicaraguas president Daniel Ortega sier det er uaktuelt å gå med på den katolske kirkens forslag om å framskynde presidentvalget i 2021 til mars neste år. Skriver NTB. komplikasjoner etter kyssesyken

00.39

asclepias curassavica telugu name NTB skriver at prøveresultatene viser at den britisk politibetjenten som lørdag ble innlagt på sykehus, ikke har vært eksponert for nervegiften novitsjok, opplyser politiet. mistet nettverk samsung smart tv