hvordan er bein oppbygget paul smith flower bag Snart kan man betale med armbånd på butikken

En ny løsning gjør det mulig å betale kontaktløst via armbånd

dnb bank veskler   oliver sylte maleri Foto: Pressefoto: EVRY

ghani khan book latoon pdf nyheter

press på urinblære Det er Handelsbanken, BankAxept og EVRY som står bak den nye betalingsløsningen, og Handelsbankens kunder blir de første som kan ta nyvinningen i bruk.

fiona genser i lille lerke dalegarn Betalingen vil foregå via et helt nytt bankkort i mikroformat, som også kan puttes inn i armbånd, klokkeremmer, nøkkelringer eller andre steder man ønsker.

tusen år till julafton – Vi ønsker å gjøre betaling så enkelt som mulig for kundene våre. Dette mikrobankkortet gjør småbetalinger raskere og enklere enn noen annen løsning som tilbys kundene i dag. Du kan for eksempel ha det vanntette kortet i armbånd på stranden og kjøpe is rett fra bading uten lommebok eller mobiltelefon. Derfor tror vi mange vil like løsningen og ta den i bruk i det daglige, sier kortsjef Anthony Brady i Handelsbanken i en pressemelding.

hal fitter syllabus Minibankkortet kobles direkte til brukerens eksisterende bankkonto og man trenger ikke pin-kode for beløp inntil 200 kroner. Betalingen skjer på mindre enn et sekund og skal være like sikker som ved bruk av vanlige bankkort.

hundegård til salgs rogaland – Bare i løpet av juni ble det foretatt mer enn 2,7 millioner kontaktløse korttransaksjoner med BankAxept-kort i Norge, og bruken øker med 30% måned for måned, forteller Jes Rasmussen, produktsjef mobil fra BankAxept.

salaby skole 1 2 Den nye betalingsløsningen blir i disse dager tester ut i norske butikker.