lamb shank rogan josh positivt avgrenset ved lov Nyhetsdøgnet 09. Juli

Dette er en oppdatering av lokale, regionale, nasjonale og internasjonale nyheter.

frøken kanin klær Illustrasjonsfoto.  thorleif haugs vei 14 Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

perfect number in hindi nyheter

Troms

15:25

jobbe sivilt i forsvaret sikkerhetsklarert snap drive bergen Refsnes fergeleie: Lastebil har kjørt utfor. Ingen personskade. Veien er sperret. Bilberging og på tur til stedet. Årsaken til uhellet er ikke kjent, melder politiet.

06.24

formalisering av tverretatelige møter full terminator 2 movies melder i morgentimene at en bonde i Midt-Troms er tiltatlt for flere brudd på dyrevelferdsloven. Det var under en inspeksjon Mattilsynet gjennomførte i november 2016 at mannen ikke skal ha gitt sine 35 kyr tilstrekkelig tilsyn, stell fór og renhold. Videre opplyser de at fem av dyrene var så avmagret at de måtte avlives.

Finnmark

rekvirering og utlevering Politiet har ingenting å melde om natten.

Nordland

10.04

nadar tamil songs download Politiet melder på Twitter at de har stanset en bil med promille i Brønnøysund. Sak blir opprettet.

06.43

tenk at nå er dagen her Langs fylkesvei 17 i Saltstraumen skal det stå ei ku i grøfta ved Prix. Politiet ber publikum om å være obs dersom man kjører forbi. De forsøker å finne eier, skriver de i en Twittermelding.

23.48

eric emmanuel schmitt Bil kjørt ut av veien. Ikke personskade. Patruljen i kontakt med fører, mann i slutten av 20-årene. Han er beruset og fremstilles legevakt for bevissikring. Det skriver politiet på Twitter.

Norge

09.58

really right stuff bracket for nikon f6 NTB melder om at en brann i Tøyenparken i Oslo førte til at Gjøvikbanen ble midlertidig stengt mandag. Brannvesenet fikk kjapt kontroll på flammene som oppsto nær toglinjen. miles from tomorrow radiotimes

04.23

livsvilkarene på en klippestrand Politiet leter etter tre gjerningspersoner etter at en gullsmed i Brumunddal ble utsatt for grovt tyveri natt til mandag, melder NTB. christiania belysning moss


04.11

veggpapp vaflex 1 25x16m icopal En mann ble søndag kveld pågrepet på Dalsåsen i Oslo etter å ha rasert en bil, en motorsykkel og en leilighet med øks, melder NTB. feil ducati multistrada 1200s touring test


Verden

10.29

norden mann kart Den halsbrekkende redningsaksjonen for å få de innesperrede guttene ut av grotten i Thailand ble gjenopptatt mandag morgen, melder NTB. hvilken elv renner gjennom paris

09.34

berømt bilde hiroshima Brexit-minister David Davis trekker seg fra stillingen fordi han mener statsminister Theresa Mays plan undergraver Brexit og holder Storbritannia for nær EU. Det melder NTB. Du kan lese mer om saken advokater byggejus bergen

09.09

musikk i islam NTB melder at minst 100 personer er døde og 68 fortsatt savnet etter det kraftige regnværet i Japan. Statsminister Shinzo Abe avlyser en utenlandsreise som følge av krisen.avflasset måling utvendig kledning

07.22

løpesko vinter dame Minst 24 mennesker mistet livet da et passasjertog sporet av i det nordvestre Tyrkia, opplyser landets myndigheter. I tillegg er titalls personer skadd, burger simulator game

05.51

opptjent egenkapital definisjon NTB melder at minst 100 personer er døde som følge av det kraftige regnværet i Japan, opplyser myndighetene i landet. Samtidig er 68 meldt savnet. indonesia foreign policy


04.39

phil cunningham new order Én person omkom da et helikopter styrtet i et boligkompleks i Williamsburg i delstaten Virginia i USA søndag. Hele bygningen ble ødelagt og begynte å brenne. borgerlig konfirmasjon nedre eiker


04.01

det finnes alltid en annen side av mynten Tesla-sjef Elon Musk tester en ubåt i barnestørrelse, i håp om å kunne sende den til Thailand hvor flere gutter er innesperret i en oversvømt grotte, gaffeltruck deler nissan


03.20

bracelets anti radiation gezondheidszorg NTB melder at Storbritannias brexit-minister, David Davis, trekker seg med umiddelbar virkning. I et åpent brev kritiserer han den britiske regjeringens EU-strategi. nissens radiator catalog


01.26

rotaryklubb grant kvalifisering Syriske styrker har truffet et israelsk fly og skutt ned flere raketter som var ment å treffe en flybase nær byen Homs, melder det statlige nyhetsbyrået SANA. hvilke sosiale medier er mest populære

23.38

trygg produksjon av spekepølse NTB melder at politiet i England har iverksatt en storstilt drapsetterforskning etter at kvinnen som fikk i seg nervegiften novitsjok i Amesbury, døde søndag. pizza roma arna