To tidligere Senja-spillere på landslaget

buddhistisk kunst og symboler du er så vakker når du sover Kvalifisert til EM i Italia

De to tidligere Senja- spillerne Tom-Rune Sørensen og Dan Robin Wilsgård var med på det norske landslaget i strandfotball, som med to seire i helga er klare for EM i Italia i høst.

egen taker om svarte mathilda LANDSLAGSSPILLERE: Tom-Rune Sørensen (t.v.) og Dan Robin Wilsgård var med da Norges landslag i strandfotball vant to av tre kvalik-kamper i Portugal i helga.  manley tube preamplifier schematics Foto: Privat

forest driver job sport

liberalisme kort fortalt Med 5-3 seier over Tsjekkia, 8-1 seier over Andorra og 3-5 tap for Bulgaria skal Sørensen og Wilsgård, sammen med resten av laget, nå forberede seg til EM på den italienske øya Sardinia 6.- 9. september.

tildelt av jobb som blir trukket tilbake – Norge er jo en B-nasjon, og det er gjennom gruppespill og finalespill i dette mesterskapet at vi kan klare å få en plass som A-nasjon. Men det er noe som betinger at vi vinner flesteparten av kampene på Sardinia, sier Sørensen.

setter ut på helfor De to er kjent fra tida da de begge to spilte på Senjas A-lag, men nå har de begge to omtrent forlatt den aktive fotballen der det brukes fotballsko, og satser nå mer på fotball uten fotballsko, men med myk sand under føttene. De spiller begge to på det norske landslaget i strand- fotball som nå ønsker å få status som A-nasjon.

Vippe opp ballen

tabula rasa poe – Vi er nok begge ferdige med den aktive fotballen som vi spilte før, sier Tom-Rune Sørensen, som forteller at han og Wilsgård har funnet andre utfordringer i å spille strandfotball på myk sand og ikke helt slett underlag.

extra online shopping – Sanden tråkkes jo på og beveger seg hele tiden, slik at underlaget forandre seg hele tiden. Man kan ikke slå ballen langs bakken som man gjør på kunstgress, men må gjerne vippe den opp i lufta før man brenner av et skudd, eller slår ei pasning.

créteil prefecture to montpanass bienevuen – Banen er litt større enn en håndballbane, men målene er større. Det kan være fem spillere ute på banen, og totalt er dette noe helt annen enn vanlig fotball – og mye mer morsomt synes vi begge, sier han.

Bosatt i Oslo

waikiki playa ingles De to tidligere Senja-spillerne bor nå begge i Oslo, og trener sammen med resten av det norske landslaget i strand- fotball på Ekeberg, der Oslo kommune har ordnet en ny sandbane til laget.

ramin 30 touring – Nå som vi har kvalifisert oss til EM legger vi oss i trening fram til i september for å være så godt forberedt til EM som mulig. Målet er som sagt å klare å få Norge opp i A-gruppa i strandfotball, kommer det fra de to.