Klart for det niende Tour de Senja:

øyer rundt mykonos stovner skole ansatte – Det er Norges fineste sykkelritt

Nå til helgen braker det løs med sykkelritt på eventyrøya Senja.

betale bompenger med sms SYKKELRITT: Førstkommende lørdag braker det løs med sykkelrittet Tour de Senja. Her fra et tidligere ritt.   unngå alger i akvarium Foto: Eirik Dahl

minister h y meti rasaleela images sport

deilig er jorden begravelse Førstkommende lørdag arrangeres sykkelrittet Tour de Senja av IL Foss og Senja Cykleklubb. Det er niende gangen at sykkelrittet arrangeres. Rittet er åpent for deltagere i alle aldre med hele fem forskjellige løyper.

drømmejobben min i norge er a jobb sekretær Tur-rittet på 134 kilometer går rundt Senja med start på Skaland og har målgang i Bergsbotn. Trimrittet og ungdomsrittet er på 43 kilometer og har start og målgang på de samme stedene. I tillegg arrangeres det junior-sykkelritt på syv kilometer og mini-sykkelritt på Fossheim Stadion.

22 personer på kurs

nuevo de violeta en madrid Arrangøren er godt i rute foran årets Tour de Senja, men det kunne vært annerledes. I motsetning til tidligere stilles det nå større krav til de som arrangerer ritt som dette.

franske navn jenter – Det har blitt nye regler på at man må ha løypevakt-kurs for å arrangere ritt som dette. Alle i komiteen må ha det for å stå rundt på stasjoner. For små ritt som dette er det ofte vanskelig å få til, men vi har klart det, forteller leder i IL Foss, Marita Olsen.

sertifikat klasse d Totalt har de 22 personer som har tatt kurs, der fem har tatt hovedvakt-kurset som gjør at man blant annet kan stoppe trafikken. I en liten klubb fra et lite sted, er man godt fornøyd med å fått dette på plass.

split use in python – Vi var litt skeptisk selv først, men vi klarte det, sier Olsen.

chase login online Totalt vil arrangøren ha 70-75 personer i sving under helgas arrangement.

e tender india – Det er et bra stort arrangement og det er niende året vi har det nå. Vi begynner jo å bli innarbeidet på dette, så det går greit, men det er jo en utfordring å finne folk nok. Vi er vel rundt 100 medlemmer i idrettslaget, så vi er avhengig av frivillige. Vi er kjempetakknemlig ovenfor de som stiller opp, sier Olsen.

– Norges fineste

arbi dua image Hun forteller at det normalt sett har brukt å ligge på rundt 200 deltagere. Noen dager i forveien er det et stykke opp til et slikt antall.

tomten av victor rydberg – Det er ikke så mange per nå, men det bruker å komme mye de siste dagene. Det er litt væravhengig, men vi har brukt å ligge på rundt 200. I fjor var det vel ca. 170, forteller Olsen.

damer over 40 – Må dere opp på 200 i år også, for å være fornøyd?

personlig shopper sandvika – Ja, vi ønsker å bli enda større og større. Vi ser at det meldes godt sykkelvær nå, så vi håper på det, svarer hun.

live from lourdes Og godt sykkelvær er det foreløpig meldt, med overskyet vær og fine temperaturer. Perfekt sykkelvær med andre ord. Olsen oppfordrer folk til å melde seg på.

emanuels vei 7 lysaker – Det er Norges fineste sykkelritt vil jeg påstå. Det er samme traseen som deler av Arctic Race og der fikk vi veldig gode tilbakemeldinger, sier hun, og oppfordrer også bilister til å ta hensyn under lørdagens ritt.

privat gold toure guide alaska – Så oppfordrer vi også folk til å kjøre pent og ta hensyn. Det vil være politi og vakter, så ta hensyn for syklistene, avslutter Olsen.